Ръководството на Левски победи треньорите във футболен мач на малки вратички, който се игра в базата на „сините”. Зрелището привлече доста публика в лицето на футболистите, които искрено се забавляваха. Интересно е, че в дербито участие взеха и друго хора, които ще споменем в следващите редове.

Срещата завърши 3:2, като за победителите се разписаха Дончо Донев – 2 пъти и Христо Йовов. Отборът на Иво Тонев бе в следния вид: Владо Стоянов /журналист от Спортал/, пресаташето на клуба Кирил Лулев, Дончо Донев, Христо Йовов и самият изпълнителен директор.

От другата страна застанаха Краси Колев, Ники Митов, Илиан Илиев, бившият юношески национал на България Боби, който дълги години е масажист на „сините” и с извинение, авторът на този материал.

СНИМКИ: Шефовете на Левски биха треньорите в мач между равни

източник: Gong.bg

Срещата се игра се игра в две части от по 20 минути. Първото полувреме бе прекъснато и заради нуждата да се пие вода, заради тежкото време в Линдабрун. Така или иначе в него голове не паднаха, но ситуации не липсваха и пред двете врати.

През втората част Илиан Илиев за пореден път показа, че е изключителен футболист. Треньорът на Левски пусна пас в стил „на ти кьорчо очи” и се случи нещо немислимо. Най-слабият пункт в отбора на треньорския щаб – журналистът от Гонг, прати топката в мрежата. Последва чистосърдечна радост и бурни овации от трибуните, за което сме длъжни да благодарим на момчетата, сред които бяха Орлин Старокин, Иво Иванов, Иво Василев, Данчо Милиев, Владимир Гаджев, администраторът Райко Якимов, д-р Михаил Илиев, който бдеше за здравето на играещите и т.н.

Въпреки фамозните изяви на Илиев, Митов, Колев, Боби и компания, резултатът някак си беше обърнат. Контролираният от Иво Тонев тим успя да напипа точния ритъм. Дончо Донев припомни, защо беше наричан „Сина на вятъра” и изравни. Последва марков гол на Ицо Йовов и ново точно попадение на Донев, който показа отлична сработеност с Иво Тонев. По целия терен вършее Киро Лулев, а Владо Стоянов показа, че и журналистите са на ти с топката.

СНИМКИ: Шефовете на Левски биха треньорите в мач между равни

източник: Gong.bg

Въпреки, че резултатът беше 3:1, изоставащият отбор, който бе с бели тениски, не се предаде. Ники Митов вкара майсторски дузпа в малката врата и нещата достигнаха до напечен финал. Секунди преди последния съдийски сигнал на Ясен Екимов /кондиционен треньор на Левски/, пресаташето на „сините” получи балтия и се намери на тревата.

Екипът на Гонг се надява, че това няма да се отрази на сезонните ни акредитации...

Двубоят приключи с поздрави между двата отбора и обещание за реванш. Тимът на загубилите имаше претенции към съдийството, но не успя да пусне жалба от такова естество в срок.