Португалската звезда на Локо Пд Сержиньо е добре и направи първа тренировка с отбора, откакто е в Сандански. Сержиньо се контузи по време на изследванията в „Царско село” и оттогава не бе тренирал.

Внимателно доктор Павлов следеше възстановяването на глезена на левия крак на нападателя. Дори на два пъти португалецът ходи до София на прегледи и веднъж до Благоевград. В крайна сметка днес, въпреки лошото и дъждовно време, Сержиньо направи няколко обиколки на изкуствения терен,докато останалите тренираха. Заедно със него обиколки въртяха Йордан Тодоров, Джерами Родригес и Базил де Карвальо, които имат болежки след мача с Любимец.

След като се прибра в хотелския комплекс „Свети Врач” Сержиньо отиде до басейна, откъдето са и снимките. Португалецът по препоръка на лекаря на отбора Константин Павлов направи няколко дължини плуване и после се прибра да почива.

„Сега се чувствам добре, заяви Сержиньо за Gong.bg, сайта, който той посещава редовно. Малко бягане, но утре ще видим как е. Засега не ме боли, дано всичко е минало. Плуването ми се отразява добре. Искам да съм здрав и да тренирам.”

СНИМКИ: Сержиньо е добре, тренира бягане и басейн за начало

Сержиньо преди време призна,че тази контузия му попречи да направи трансфер в китайски тим. Дали сега е готов да си тръгне от Локо Пд само времето ще покаже. Той не иска да коментира тази тема, но се съгласи да бъде сниман в басейна.

СНИМКИ: Сержиньо е добре, тренира бягане и басейн за начало

СНИМКИ: Сержиньо е добре, тренира бягане и басейн за начало