Спортният директор на Левски Георги Иванов ще се връща във футбола, това обяви той ден преди днешния му рожден ден. Повод за това желание на Георги бе отличното му представяне в ролята на вратар след края на тренировката в четвъртък.

Георги Иванов не бе доволен от представянето на Божидар Митрев и Цецо Димитров срещу румънския Търгу и реши да покаже на всички, че не е толкова трудно да се опази вратата. Той нахлузи вратарски ръкавици и предизвика желаещите да му играят на вързано, изпълнявайки фаулове от дъгата пред наказателното поле.

Желаещите „да запушат устата” на Георги Иванов не липсваха . Дванайсет футболисти се приготвиха да вкарват на новоизлюпения вратар. Условието на баса бе, че Гонзо ще спаси поне три удара. Най-нахъсани от изпълнителите бяха Петков, Топузаков и Гаджев. Останалите, Тасевски, Митрев, Тевия, Дембеле, Мулдер,Шмедин, Миро Антонов и Дани Младенов, също се включиха в баса.

Георги Иванов, къде с късмет, къде с майсторство, успя да победи в тази игра. Като най- вече разчиташе на пропуските на футболистите. От тях най- емоционален изпълнител бе Майкъл Тевия, който вдигаше ръка към Жоазиньо и му казваше, че посвещава успеха му на него, след което Тевия винаги вкарваше.

Последва втора игра- бас, този път на дузпи. Условието пак бе играчите да не изпуснат повече от три опита от бялата точка.

Георги Петков изпълни безкомпромисно дузпата и вкара под напречната греда, показвайки на останалите как се бие. Тъмнокожите Тевия, Дембеле и Мулдер също не пропуснаха. В крайна сметка нервите на играчите не издържаха и те отново загубиха спора с Гонзо.

Футболистите се надяват, че Георги Иванов ще почерпи за рождения си ден, но не със спечеленото от тях.

Да припомним накратко визитката на Георги Иванов – сегашният спортен директор на Левски.

Роден е на 2 юли 1976 г. Юноша на Локомотив (Пловдив), където записва 36 мача с 13 гола. През лятото на 1997 г. преминава в Левски. В продължение на девет сезона със синята фланелка изиграва 183 мача за първенство и отбелязва 105 гола, 21 срещи за Купата на България (12 гола) и 34 мача в евротурнирите (16 гола). В дългогодишната си кариера Гонзо, както го познават феновете на Левски, е обличал екипите още на Рен Франция(най- скъпо продаден от български клуб футболист), Самсунспор и Газиентепспор Турция и Риека Хърватска.

Бивш национал с 34 мача и 4 гола.

Шампион на България – 2000, 2001, 2002, 2006, 2007, 2009. Носител купата на страната – 1998, 2000, 2002, 2007. От 23 юли 2009 г. е назначен за спортно-технически директор на ПФК Левски.

Екипът на Гонг желае на Георги Иванов много здраве, щастие и успехи!