Бразилецът Габриел до Кормо направи първа тренировка с отбора на Локомотив Пд, след като пристигна вчера и е на проби при „черно- белите”. Той е без багаж и се наложи да му дават обувки неговите съотборници. Играещият на позицията централен нападател бразилец получи от домакина Красимир Костов екип с номер 9.

До Кормо, освен от студеното време, бе впечатлен и от проливния дъжд, който се изсипа над хотелския комплекс по време на заниманието. Видимо бе и по-свеж, след като бе спал цяла нощ, след уморителното 16-часово пътувате от Бразилия до България.

Дебютът на Габриел до Кормо за Локо Пд ще е в петък, когато пловдивчани играят контрола от 18 часа с Пирин Гоце Делчев.

СНИМКИ: Първа тренировка на До Кармо с Локо Пд под проливен дъжд

източник: lokomotivpd.com

Тренировката премина в две части, като през първата черно-белите наблегнаха на упражнения за сила. След това дойде ред и на тактически занимания с топка. По време на цялото занимание се изсипваше проливен дъжд, което не бе се случвало в предишните 10 дни откакто отборът е тук на подготовка.

За 18,30 часа е предвидена втората тренировка за деня на възпитаниците на старши треньора Александър Станков. Това ще попречи на тима и ръководството да гледат контролата в Разлог на местния Пирин с Локомотив Сф, която е от 18 часа.

СНИМКИ: Първа тренировка на До Кармо с Локо Пд под проливен дъжд

източник: lokomotivpd.com