Министър-председателят Бойко Борисов вкара два гола в мач, игран в памет на големия български футболист Атанас Михайлов (1949 - 2006 година).

В мача между ветераните на Локомотив София и отбора на приятелите на Начко любителите на футбола видяха много от легендите на българския футбол.



Мачът в редовното време завърши при резултат 3:3, а след изпълнение на дузпи ветераните на Локомотив победиха с 4:1, като единствената реализирана дузпа за приятелите на Начко бе тази на Бойко Борисов.



В редовното време голмайстори за отбора на приятелите на Начко бяха Бойко Борисов - 2 гола, и Георги Богданов, а за ветераните на Локо София с реализаторски умения се отличиха Димитър Васев, Нако Дойчев и, сина на Начко Михайлов - Виктор Михайлов.



В отбора на приятелите на Начко играха Бойко Борисов, Павел Панов, Войн Войнов, Емил Спасов, Божидар Искренов, Емил Бучински и др., а на резервната пейка на приятелите на Начко бе Димитър Пенев - треньор номер 1 на България по футбол за 20-ти век.



Сред ветераните на Локомотив София личаха имената на Йордан Стойков, Ангел Колев, Бойчо Величков, Нако Дойчев, Кирил Метков, Дончо Донев и др. Всички футболисти и от двата отбора играха с фланелки с номер 10, каквато носеше на гърба си бившият нападател на Локо София и на българския национален отбор Атанас Михайлов.