Половинката на Елин Топузаков Весела Тотева засне фотосесия с облекла на марката си „Vincit” с неговия съотборник в Левски Христо Йовов.



Известният и с прякора си Бижутера нападател, който в събота стана мъжки татко за втори път, беше приятно впечатлен от лятната колекция на марката и прие предизвикателството да партнира на Весела в серия от кадри, дело на фотографа Ивомир Пешев. Това е първото участие на футболиста в модна фотосесия.



Сред свежите летни предложения на „Vincit” са атрактивни къси роклички обръчи, голи гърбове и нестандартни презрамки, актуалните „работнически” гащеризони в крещящи цветове като ярко оранжево и с животински принтове, спортно-елегантни къси панталонки за градското ежедневие и феерични дълги рокли, комбиниращи трико и дантела по дизайн на екс ТВ водещата Весела Тотева. Цветовете на облеклата са свежи и ярки, а настроението, което създават е лятно и непринудено.



Някои от най-известните попфолк звезди като Галена и Емилия вече се сдобиха с облекла от лятната колекция на „Vincit”. Бутикът се намира на бул. „Джеймс Баучър” 81.