Не му върви на нападателят Патрик Огунсото на испанска земя. Не стига ,че пропуска във всеки мач и дотук няма вкаран гол, но и на днешната тренировка се контузи.

При двустранна игра Патрик се сбори в един епизод за топката с Мартин Кавдански и изведнъж със страшен вик се строполи на тревата. Виковете бяха толкова силни в първия момен, че всички си помислиха , че Огунсото е скъсал коленни връзки.

След намесата на доктор Константин Павлов нападателят напусна тренировката и бързо му бе намерен лед, с който да наложи удареното коляно на левия крак.

Старши треньорът Неделчо Матушев разговаря с нападателя и утре ще прецени дали ще може да го използва за мача с Полония Варшава.

„Уплаших се от шума от коляното ми при удара и затова се развиках толкова, обясни по- късно Патрик ситуацията. Не обвинявам Кавдански за по- твърдото влизане, но коляното ми изпука и аз се уплаших да не е нещо по- сериозно. Не знам дали ще мога утре да играя, аз искам да играя.”

Според доктор Павлов контузията не е толкова сериозна, колкото изглеждаше в момента на получаването й при сблъсъка на Огунсото и Кавдански, но в петък ще може да се прецени дали нападателят ще е в състояние да играе с поляците.