Носителят на златен пояс „Дан Колов” от тази година Николай Щерев подкрепи Левски при победата му в Благоевград над местния Пирин с 3:2.

Николай е роден на 16 декември 1986 в София и е син на Симеон Щерев, който е старши треньор на националния тим по свободна борба и личен треньор на Ники. Братът на Николай Симо Щерев младши е юноша на футболния Левски и цялото семейство са привърженици на „синия” клуб.

Николай Щерев изгледа мача в компанията на приятеля му Йордан Николов, на снимката, с който изживяваха многото положения в мача. Николов, макар и родом от Благоевград, бе за Левски, а двамата с адаша му най-бурно реагираха на отиграванията на Дарко Тасевски, с когото се оказаха и приятели извън терена. Двамата подкрепяха любимия си тим буквално от тъч линията, зад оградата, откъм страната, където няма трибуна.

Националният тим свободна борба е на лагер в Банско, но Ники Щерев досега не бе там, защото се възстановяваше от контузия, получена на европейското първенство в Дортмунд. Днес той на път за Банско съчета и гледане на мач на любимия му Левски. Двамата с Николов редовно гледат „сините” и не пропуснали шанса да го направят и днес.

Николай Щерев се надява в неделя баща му Симеон Щерев да пусне борците в почивка и той да може да се върне в София за да гледа сблъсъка Левски – Литекс, който е в неделя от 21 часа на стадион „Георги Аспарухов”. Естествено заедно с приятеля си Йордан Николов.