Старши треньорът Неделчо Матушев пусна вчера следобед отбора да почива след тежките тренировки и трите контроли, които Локомотив Пд изигра в Испания.

Повечето от футболистите останаха по стаите си и предпочетоха да отмарят с интернет връзки с близките в България или да гледат филми на лаптопите си.

Рехалибитаторите Благой Андонов и Славчо Атанасов отидоха на плаж, за да усетят атмосферата на световноизвестния курорт.

Старши треньорът Неделчо Матушев избра да отмори след напрегнатото ежедневие тук като реши да нагази в дълбоките води на Средиземно море. Дългото време, през което той живее на българското Черноморие го подтикна да влезе и тук във водата, макар че не е сега сезона за плуване.

Неделчо не усети, че камерата на Гонг го снима отдалеч и постепенно навлезе в ледената вода. Първоначалното преодоляване на студа не го отказа и той демонстрира и плувни умения като направи няколко дължини в близост до брега. Спокойно излезе и вече виждайки, че е следен, сподели, че се чувства перфектно от потапянето във водите на Средиземно море.

„Перфектно се чувствам, сподели Матушев. Умората изчезна изведнъж. Водата е студена, но удоволствието си заслужава.”

Видели, че старши треньорът е във водата и Благо Андонов и Славчо Атанасов също се потопиха във водата. Само доктор Костадин Павлов не се поддаде на емоциите и предпочете да гледа рибарите, които бяха метнали въдици да ловят риба.

Домакинът Красимир Костов няма време дори и да гледа, защото трябва непрекъснато да е в движение за да осигури играчите да имат екипировка за всяка тренировка.