Френският вратар на Локомотив Флориан Лучини демонстрира добро настроение, след като завърши заниманието преди обяд. Корсиканецът завърши малко преди другите и въпреки дъжда, реши да създаде настроение преди мача с Волфсбург. Първо той показа пред журналистите с каква фланелка тренира. Оказа се на една от фракциите на феновете на Локомотив – тези от „Трибуна Бесика”. Вратарят дори посочи с пръст,че той е фен на тези привърженици, но уточни, че и на всички останали на Локомотив Пловдив.

Лучини ще е титуляр довечера и каза, че се чувства уморен, но се надява на добър мач срещу немския тим. Той взе видеокамерата от колегата Филип Петрунов и реши да снима съотборниците си, които още не бяха свършили със заниманието.

Вратарят демонстрира умения, като дори даваше наставления как да застават пред него играчите. Лучини снима отблизо и треньора на вратарите Игор Кулиш, който се занимаваше с Дино Шеремет. Кулиш като видя, че ще става герой във филм, се обърна, къде на шега, къде на сериозно, и каза на Лучини да не се прави на камермен. Украинецът попита Флориан дали пък като сложи край на кариерата си, няма да стане оператор?

В крайна сметка всички се посмяха малко, въпреки лошото време, и в очакване на мача с Волфсбург. А, Флориан накрая показа на всички,че няма от какво да се притесняват, защото в камерата няма касетка за запис.

След като спря с операторството, Лучини като истински манекен демонстрира с каква фланелка тренира - на феновете на Локомотив от „Трибуна Бесика”.