Локомотив Пловдив направи първа тренировка като старши треньорът Емил Велев можеше още в това занимание да разчита на повечето футболисти. Изключение направиха бразилецът Даксон да Силва, който ще се завърне по-късно от родината си, португалецът Сержиньо, който се прибира в България във вторник вечер. На заниманието не взеха участие и вратарят Ернестас Шеткус, който трябва да разтрогне с Олимпиакос Никозия и Андерс Нилсен, който се е върнал в Дания, след като не е преминал успешно медицинските тестове.

Според Наско Узунов двама са с подписани договори. Това са Илиян Йорданов и Станислав Мамалов, които парафираха договори за по две години и половина с Локомотив.

СНИМКИ: Локо Пд започна без Нилсен и Шеткус, но с подписалите Йорданов и Мамалов

източник: Gong.bg

Айсел Куйович направи първо занимание с „черно- белия” екип, но той ще изкара пробен период, преди да му бъде предложен договор.

Ето и групата от играчи, която Емил Велев иска да заведе на първия подготвителен лагер в Сандански:

Здравко Лазаров, Валери Георгиев, Христо Златински, Сержиньо,Даксон да Силва, Михаил Венков, Стоян Ставрев, Джереми Родригес, Йордан Тодоров, Даниел Георгиев, Любомир Витанов, Юнес Бенжелюн, Базил де Карвальо, Драги Коцев, Ангел Йошев, Аян Садъков, Борис Бисеров, Янко Ангелов, Тодор Гочев, Христо Спасов, Христо Стамов, Станислав Маламов, Илиян Йорданов, Андерс Нилсен, ако се върне, Айсел Куйович и Ернестас Шеткус. Както и латвиеца Валера.

СНИМКИ: Локо Пд започна без Нилсен и Шеткус, но с подписалите Йорданов и Мамалов

източник: Gong.bg