Част от отбора на Левски отиде на разходка в Ларнака. „Сините” получиха малко по-дълга почивка от Ясен Петров след поредицата от контроли и тренировки в Агия Напа.

На практика от вчера сутринта „сините” не са провеждали занимание. В Ларнака левскарите се засякоха с национала Станислав Ангелов, който обърна сериозно внимание на хората от спортно-техническия щаб.



Във водач на делегацията се превърна Константин Баждеков. Освен него в града отиде и почти целият треньорски щаб в лицето на Ясен Петров, Миро Косев, Ясен Екимов и Георги Шейтанов. С тима пътува и клубният оператор Митко Манов, който си поприказва със Станислав Ангелов.



В Ларнака се разходиха и новите попълнения на Левски Даниел Димов, Юлу Матондо, Пламен Илиев, Марко Видович и юношата на клуба Христо Попадиин. Футболистите не пропуснаха да купят подаръци, а някои от тях го направиха за любимите си навръх Св.Валентин.



Следобед тренировките в Левски ще бъдат подновени. Вчера отборът имаше повод да се почерпи с по чаша бира, заради Владо Гаджев, който стана баща на дъщеричка.