В магазина за фен артикули на улица „Тодорини кукли” N 47 от вчера се продават двата варианта на екипите на Левски за новия сезон. Продължава и големият интерес от страна на привържениците към резервния жълто- червен екип.

Новост е и предлагането на фланелки , които са щампирани с имената на играчите от първия отбор. Сред тях има и на Дъстли Мюлдер, който вече не е част от синия клуб.

Интересен факт е,че само за ден свършиха щампираните фланелки на звездата Валери Божинов, въпреки не добрия му мач в първия кръг срещу Локомотив Пд.

Левски

източник: Gong.bg

Резервният екип, в жълто и червено се предлага без щампа на досегашния спонсор, а синият вариант го има и с лого и без лого на досегашния спонсор.

От днес привържениците на Левски могат да съчетаят покупката на фланелка с закупуването на билет за мача в неделя срещу ЦСКА. Двубоят е от 19.30 часа на националния стадион „Васил Левски”. Привържениците на Левски могат да си купят билети за сектор Б за 10 лева и за сектор В за 14 лева.

Левски

източник: Gong.bg

За тези от вас, които нямат възможност да посетят магазина на „Тодорини кукли” 47, може да поръчат фланелка онлайн на адрес: http://fanshop.levski.bg/

Припомняме ви, че има възможност за допълнително щамповане на име и номер.