Футболен клуб Левски представи екипите, с които ще играе по време на юбилейния си сезон. Марката, която ще облича сините, е испанската Joma, която подписа договор с клуба от Герена за два сезона плюс опция за още един.

Титулярният екип е традиционният син, а резервният е реплика на първия екип, с който Левски е играл при своето основаване. Фланелките са жълто-червени, а гащетата и калците тъмно-сини.

В ролята на модели се превърнаха юноши на клуба, както и трима представители на първия тим. Става дума за капитана Станислав Ангелов, Владимир Гаджев и Валери Божинов. Във фото сесията участва и Пламен Крумов.

СНИМКИ: Левски представи юбилейните екипи

източник: levski.bg

Любопитно е да се отбележи, че на фланелките седи дългогодишният спонсор на клуба от стадион „Георги Аспарухов“ М-тел, което е индикация, че компанията ще продължи партньорството си с Левски.

Фланелките са уникални по рода си, а дизайнът е дело на фенове. Екипите са изработени в Испания. На единия ръкав е избродирана годината на основаване – 1914, а на другия актуалната такава 2014.

СНИМКИ: Левски представи юбилейните екипи

източник: levski.bg

На гърба на фланелките с дребни букви пише „вековен“, а във вътрешната част е интегриран популярен цитат от Васил Левски: „Времето е в нас и ние сме във времето.“

На събитието присъстваха изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков, старши треньорът Елин Топузаков и президентът на „Фонд 100 години Левски“ Константин Папазов.

СНИМКИ: Левски представи юбилейните екипи

източник: levski.bg