Собственикът на Локо Пд бе видимо доволен от първата победа на отбора му на испанска земя. Час и половина преди началото на мача той игра джитбол на базата, като показа завидни умения с топката. Като бивш спортист той не пропусна да демонстрира воля за победа и изказа надежда, че и футболистите ще последват примера му, което по- късно стана.

Коко Динев не пожела да пуснем всички негови снимки от играта на джитбол, затова ви предлагаме само малка част от флирта му с топката.

Ето и какво сподели той за Gong.bg веднага след победата на Локомотив над Стрьомсгодсет с 2:0 .

Доволен съм, че играем тук срещу силни отбори, а дали падаме или бием няма значение в момента, заяви Динев. Сто процента за нас имаше полза и от предишния мач, когато загубихме от Лех. Затова сме дошли тук да се равняваме по силни отбори. Има една българска приказка „С какъвто се събереш, такъв ставаш”, затова сме и дошли тук да се съберем със силни отбори и да се опитаме да заприличаве на тях.”

Динев коментира и ситуацията около Ненад Лукич, които изигра десетина минути при победата на Локо Пд над Стрьомсгодсет.

„Най- вероятно ще го привлечеме в нашия отбор, сподели босът на тима. Ненад е младежки национал на Сърбия. Надяваме се бъдещето му да е свързано с това на Локомотив. След като разговарям със старши треньора ще преценим имаме ли нужда и от още нови футболисти.”