Сашо Станков успя преди обяд да проведе тренировка с почки всички играчи на Локомотив, които са в Испания. Очаква се пристигането на Станислав Маламов и Ибрахим Стамболиев за да се съберат всички играчи в Лас Палмас.

Пропусналите вчерашното занимание Кирил Акалски, Асен Георгиев, Костадин Марков, Диего и Станко Йовчев, се включиха в заниманието, заедно с останалите 14 играчи. Това даде възможност на Александър Станков в края на заниманието да спретне двустранна игра, което се хареса най- много на футболистите му.

СНИМКИ: Коко Динев гледа тренировка на Локо Пд, чакат само Маламов и Стамболиев

Старши треньорът Сашо Станков взе решение следобяд да няма тренировка, а да проведе такава в четвъртък преди обяд, а след обяд от 18 часа българско време е двубоят с ПСВ Айндховен.

Благодетелят на Локомотив Константин Динев присъства на тренировката днес преди обяд и преди нея, а и след снея разговаря с част от футболистите, с някои от които се виждаше за първи път през тази година.

Двама останаха играчите, които се очакват още. Това са Станислав Маламов и Ибрахим Стамболиев. Те ще пристигнат с групата, ръководена от легендата Христо Бонев.

СНИМКИ: Коко Динев гледа тренировка на Локо Пд, чакат само Маламов и Стамболиев

Утре преди обяд тези, които ще са титуляри срещу холандците, ще имат по- скоро тонизиращо занимание. За останалите натоварванията ще са по- големи.