Илко Дойчев, или по известен като Илко Фена е може би най- известният привърженик на Локо Пд. Без съмнение за него ритъмът на сърцето му е силно зависим от състоянието на любимия му тим. На представянето на Локо Пд миналата седмица Илко бе този, който на пистата на стадиона в парк Лаута заложи пиротехническите средства и придаде, заедно с останалите привърженици по-приповдигнато настроение на първото занимание.

Изненадващо Илко се появи във вторник на стадион „Георги Аспарухав”, там, където миналата есен любимият тим му донесе невероятна радост побеждавайки Левски. Илко дойде да прибере някакъв багаж да доскорошният му любимец Базил де Карвальо. Той изчака да свърши заниманието на нападателя и кибиците на Герена решиха, че е дошъл да си го вземе. Още повече, че и мадам Ба обикаляше около терена и това допълнително караше сините фенове да се майтапят, че Базил се връща в Пловдив.

„А, не , няма да си го взивам, вече е ваш, успокои Илко сините привърженици. Желая му от все сърце да е жив и здрав. Пожелавам му успехи с Левски и винаги в сърцето му Базил да си остане „черно – бял”. Той знае отношението ни към него. Ние вече чакаме в Локомотив да дойде новият Дембеле или Карвальо. Вярвам, че ще се появят и ще ни радват нас „черно – белите” фенове.Още от събота ще съм в Сандански в близост до любимия тим. Базил няма да си го взема, но ще закарам до Пловдив неговата мениджърка мадам Ба.”

Докато чакаше Базил, Илко Фена се срещна с бившите „черно – бели” Милиев и Акалски, а и неочаквано присъства на сбогуването на Георги Петков със досегашните му съотборници. Илко побъбри и с Александър Александров – Кривия, който го попита как Здравко Лазаров прави фурор на терена.

Накрая Илко дочака Базил де Карвальо и си го „взе” за да отиде до общежитието за да прибере багаж на играча. Двамата с усмивка се снимаха прегърнати за Gong.bg