След края на предиобедната тренировка на Левски футболистите се прибраха да почиват и изпуснаха да се насладят на резултатния футбол предложен от отборите на Георги Иванов и Ясен Петров.

Спортният директор на Левски селектира тим от журналисти, отразяващи подготовката на тима в Линдабрун. На вратата бе представителят на Гонг, пред него в защита Андрей Андреев от Стандарт. В халфовата линия Владимир Стоянов от Спортал, а напред игра Митко Димитров от Меридиан мач. Георги Иванов игра навсякъде по терена.

Ясен Петров се довери на помощниците си Ивайло Петров, Миро Косев, Ясен Екимов, както и на пресаташето Сашо Касабов и администратора Райко Якимов, които се сменяха като пети играч.

Началото бе тима за Гонзо и чрез Димитър Димитров резултата стана 1:0. Последва наивна игра на вратаря и резултата до края на първото полувреме бе доведен от 1:0 до 1:3 за тима на Ясен Петров. С головете си се отличи Ивайло Петров, който вкара и трите попадения във вратата на съперника.

На почивката Георги Иванов направи тежък разбор на неговия отбор, като си припомни, че доскоро бе старши треньор и на представителния тим на Левски. Той пожела вратата да бъде заключена и резултата да бъде изравнен.

Второто полувреме започна с бързо попадение за тима на Иванов, вкара го Владо Стоянов. Вратата бе запечатана за противниковия тим и след нов гол, този път на Димитър Димитров- Херо, бе оформен крайния резултат 3:3, при който завърши мача.

Всички снимки от двубоя са дело на домакина на тима Божидар Милушев.