Настроението в Левски определено е приповдигнато, това показа и днешното поведение на Гара Дембеле и компания. Французинът направи поредния епизод от своето шоу със „синята” фланелка.

Вчера Гарата прескочи Динамо Москва, а днес една двуметрова ограда, за да нахлуе в чужда къща.

В близост до терена, който Левски използва, се намират малки вили, които в тази част от годината са празни. Случва се някоя изритана топка да попадне именно там. Днес Гара Дембеле реши, че той трябва да я вземе и с еленски скок се метна на оградата, влезе в къщата и не се върна близо 20 минути. За него тренировката отдавна беше приключила.

След като се налудува пръскайки с вода хората около себе си, Дембеле реши, че е време да си намери четирилистна детелина. След близо 10 минутно търсене, звездата на Левски май не откри това, което търсеше.

По едно време любопитството обхвана и Сержиньо Грийн, който също тръгна по стъпките на Гарата, но се спря до ограда, от която наблюдаваше действията на Дембеле.

За да не остане по-назад и Христо Йовов прояви засилен интерес. Капитанът на Левски от вчера гледа на Дембеле с други очи. След мача Бижутера каза на всеослушание, че ако Гарата продължи да играе така, ще го обича много.