На единственото за седмицата открито занимание на Левски Гара Дембеле отново бе във фокуса на журналистическия интерес. Още с излизането си на терена суперзвездата на „сините” демонстрира новата си визия тип „Стелт”, с която ще бъде невидим за защитата за ЦСКА в съботното дерби.

Дембеле излезе последен от футболистите за заниманието като пред него вървеше Матондо, който леко се усмихваше на новите въплъщения на голмайстора. Гара излезе и в един момент лицето му не се виждаше, защото го бе закрил с яка и с шапка и едва ли виждаше накъде отива, но пък се задържа в този си вид за да бъде забелязан от фотографите. В този момент той наистина напомняше на невидимия самолет „Стелт”, с който са от двете страни на Матондо на колажа.

Припомням, че „Стелт” технологията е набор от конструктивни решения и системи за активно и пасивно противодействие, които се използват от самолети, кораби и ракети с цел да бъдат по-малко забележими (в идеалния случай — незабележими) от радари, инфрачервени сензори и други локационни средства.Обикновено за да се постигне нужната „невидимост“ на даден апарат, „Стелт” технологията се внедрява още с първоначалното му планиране, което определя и крайния му необичаен външен изглед.

Дембеле бе видимо концентриран върху заниманието, но за да стигне до тревното покритие все пак трябваше да открие поне очите си за да има видимост. В същия момент и феновете осветиха сектор А на стадион „Георги Аспарухов”, за да видят „невидимия” Гара „Стелт” Дембеле. Привържениците едва ли са видели Гара, но вярват, че ще го видят в събота, когато се надяват той да повтори любимото си упражнение.

Голмайсторът пооткри още от лицето си, когато тренировката премина към занимание с топка и на Гара му трябваше по-голяма видимост, въпреки големия студ.

„Невидимият Стелт” показа , че все още не е сменил номера си и се подготвяше с носещия му късмет номер 39. Спортният директор Георги Иванов изгледа тренировката и шоуто на феновете в компанията на Владо Владимиров, шеф на привържениците. Гонзо със сигурност се надява Гара Дембеле да бъде невидим като „Стелт” и след като в събота излезе срещу ЦСКА с култовия номер 9, който директорът обеща да даде на вкаралия през есента 26 гола за Левски футболист.