Една от най-големите гръцки звезди – Елена Папаризу, избра един от най-актуалните нощни клубове в София, за да даде началото на европейското си турне. Красивата гъркиня представи песните от новия си албум Giro ap’ to oniro със запомнящо се шоу. Професионализмът й се оказа почти толкова респектиращ за стотиците гости, колкото и широката усмивка, впечатляващия глас и сценичната й харизма.

Преди Папаризу да излезе на сцената, една друга звезда представи не по-малко атрактивно шоу. Елена Паришева изпълни микс от най-големите си хитове, а балет „Магия“ й партнираха на сцената с оригинална хореография. Любимата на един от най-прогресиращите български футболисти – Ивелин Попов, заслужи аплодисменти не само за изпълненията си, но и за елегантната си визия.

Кулминацията на вечерта настъпи толкова ударно, колкото и бе очаквана. Елена Папаризу поздрави гостите, като се обърна към тях с „братя и сестри” и заяви от сцената колко щастлива е да бъде в България и да пее за всички свои приятели.

Сред почитателите на огнената гъркиня бяха забелязани шефът на ЦСКА Димитър Борисов и президентът на Локомотив (Сф) Николай Гигов, още известни бизнесмени и актуални красавици. Сред най-големите фенки на Папаризу се оказа и Златка Димитрова. Тя не спря да пее с любимката си и екзалтирано да подканя всички останали да сторят същото. Най-развълнувана обаче бе почитателка, която успя да се качи на сцената и да пее с любимката си. Фолк звездите Джена, Славена, Ерик останаха до края на шоуто.