18-годишният Даниел Георгиев, който доскоро играеше за Левски е най-младият участник на конкурса ”Менхънт Интернешънъл`2012”, който се проведе в Бангкок снощи в Скала тиътър. Родният мачо разказа от мястото на събитието, че той е най-младият претендент. Средната възраст на участниците е 24, а най-възрастният сред тях е на 30.

Високият 185 см. красавец сподели също, че най-сериозна конкуренция ще му бъдат представителите на Австралия и Германия. „Австралиеца е много здрав, също така реална конкуренция са ми германеца и шведа”, смята Даниел, който тази година завършва 12 клас в Национална тьрговско-банкова гимназия, специалност митническа и даньчна администрация.

СНИМКИ: Бивш футболист на Левски щурмува Менхънт Интернешънъл 2012

източник: PR

Родният претендент за титлата най-красив мъж в световен мащаб е от 10 дни в Тайланд. Наред с репетициите, организаторите на конкурса им спретнаха тур, за да разгледат забележителностите на Бангкок и околността. ”Но основното са репетиции. Ставаме в 6.30 сутринта и започваме, като приключваме вечер. Непрекъснато има камери и медии около нас. Добре, че остава и малко време за купони”, разказва за престоя си там Даниел Георгиев. ”Реших да участвам на конкурса, защото наистина е престижен и известен. Казах си защо да не пробвам и аз. Научих за българския кастинг на ”Менхънт” от мой приятел и реших да се явя”, спомня си родния мистър и добави, че основната му мисия в Тайланд е да популяризира България по най-добрия начин.

СНИМКИ: Бивш футболист на Левски щурмува Менхънт Интернешънъл 2012

източник: PR

Бившият футболист е очарован от екзотичната дестинация и от топлото посрещане на месните. ”Навсякъде хората много ни се радват, особено тайландките. Доста обожателки се появиха”, похвали се Дани. ”Дори, когато сме без лентите ”Мистър Менхънт”, получаваме голямо внимание. Влизаме в едно от заведенията с претендента от Турция и ни посрещат все едно сме големи звезди. Сервитьорката поиска да се снима с нас, в същото време друга тайландка от съседната маса ни намигваше”, разказва за емоциите около конкурса Даниел Георгиев.

СНИМКИ: Бивш футболист на Левски щурмува Менхънт Интернешънъл 2012

източник: PR

Само преди месец столичанинът спечели убедително 15-то издание на ”Менхънт България”, чийто права държи Ирина Папазова, шеф на модна агенция ”Интерсаунд”. В спор за титлата се включиха 15 финалисти.

СНИМКИ: Бивш футболист на Левски щурмува Менхънт Интернешънъл 2012

източник: PR