В мача на Локо Пд с Динамо Киев, през второто полувреме, в игра се появи футболист с фланелка , на която пишеше Аймен Белаид. Така братята Белаид „се събраха” отново в един отбор и показаха добри неща на терена.

За неутралните фенове в игра наистина влезе футболист с това име- Аймен Белаид, но малкото привърженици на Локо Пд знаят,че Аймен е с Левски в София, а този който влезе с номер 75 е Амед Намуши. Футболистът няма екип с името си ,защото пристигна тук и започна да играе. Самият Амед е пожелал да носи фланелката на Аймен и неговия номер. Двамата се познават, а Тижани пък докара Амед в Локо Пд.

СНИМКИ: Аймен Белаид игра за Локо Пд срещу Динамо Киев

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Веднага като се прибере отборът в Пловдив домакинът Красимир Костов ще направи нова фланелка на Намуши, а играчът ще каже дали иска да остане с номер 75, номера на Аймен.

По- важното от фланелката и името на нея е, че футболистът загатна класа и самочувствие и се понрави на споменатите фенове на Локо Пд. Остава му само да влезе в кондиция и да натрупа нужният игрови опит, защото известно време е бил без отбор.

СНИМКИ: Аймен Белаид игра за Локо Пд срещу Динамо Киев

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров