„Футболистите да бъдат по-концентрирани и да търсят повече голови ситуации, това е желанието на старши треньора на Ботев Враца Атанас Джамбазки преди утрешния мач с Локомотив София. „Това което виждам не ме задоволява. Надявам се момчетата да покажат по-високо футболно самочувствие”.

„Има доста върху какво да се работи”, коментира още Джамбазки след трите контроли, изиграни от отбора по време на почивката. „Момчетата могат доста повече”. Ботевци направиха два равни мача – с Миньор Перник и със Светкавица и постигнаха победа над Чавдар Бяла Слатина. Три от головете по време на ковтролните срещи бяха дело на помощник –треньора Светлин Симеонов, поради което е възможно той да бъде картотекиран и пускан в игра.

На проби в отбора е Юлиян Левашки, а следващата седмица се очаква да пристигне и словенски футболист. Той ще бъде привлечен само ако е на по-високо ниво от наличните футболисти, уточни Джамбазки. Той допълни, че словенецът е играл в Шотандия и норвегия, но не се знае в каква форма е в момента. „За сега ще разчитаме на това, което имаме”.

Наставникът изрази надежда да натрупа точки в актива на врачани с отборите от средата на таблицата.

Контузията на Петър Альошев е по-сериозна и отбора няма да може да разчита на него още дълго време. Той беше контузен в мача с Левски.