Холандецът Андвеле Слори е готов за игра и ще направи дебют за Левски в мача срещу Берое. Имаше вариант „лалето” да играе за старшата възраст, но треньорите отложиха дебюта му за неделя.

Другата добра новина за Ясен Петров е завръщането на Христо Йовов, който също както Слори се готви наравно с останалите.

От контузените на мача с Черно море твърдо за мача с Берое отпада Александър Александров, който не тренира пълноценно заради болки в коляното на единия крак. Кривия навъртя няколко обиколки на заниманието преди обяд и се прибра.

Гара Дембеле, на първата снимка прави шоу на съотборниците си, Веско Минев и Дарко Тасевски тренираха пълноценно и ще са готови за игра. Владимир Гаджев продължава да се възстановява от контузия и не тренира с топка.

На единственото занимание за деня Ясен Петров бе разделил отбора на две групи, като във втората бяха по- рядко влизащите в игра и по- младите футболисти. С тази група тренира и спортният директор Георги Иванов. На втората снимка младокът Асен Георгиев се справя с опазването на Гонзо.