Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович направи сериозна забележка на Алехандро Перес по време на днешното занимание, което „сините“ проведоха на „Герена“. По време на двустранната игра, която се състоя на маломерен терен, Перес тотално загуби концентрация за известен период от време и това принуди треньорът на Левски да спре заниманието.

Йоканович вкара в употреба своя испански и обясни на Перес, че не е особено доволен от изявите му. Вчера бившият играч на Хетафе и Уеска бе резерва срещу Пирин за Купата на България, но се очаква отново да е на линия за гостуването на Черноморец в събота. На „Герена“ възлагат сериозни надежди на Алекс Перес да заздрави отбраната на тима, но до този момент впечатленията са противоречиви. Испанецът има добра техника и личи, че е школуван футболист, но сякаш отстъпва в единоборствата и не се слави с впечатляваща скорост.

Случката с Перес днес не е някакъв изолиран случай, Йоканович редовно казва на своите футболисти, ако не е доволен от нещо по време на тренировъчния процес.