Трето равенство с резултат 1:1 постигнаха футболистите на Славия по време на лагера си в Анталия. В последната си проверка те завършиха при този резултат срещу 6-ия в сръбската Меридиан Суперлига - ОФК Београд.

Преди това те направиха 1:1 с корейския ФК Сеул и с черногорския Зета (Голубовци) и загубиха с 0:3 от словашкия шампион Жилина. Вторият отбор на Славия също претърпя две поражения - 0:1 от хърватския Осиек и 1:4 от украинския втородивизионен Волин (Луцк).

С гол на Илия Илиев в 38-та минута белите поведоха, но чрез Йосич сърбите изравниха в 70-а минута.

Славия започна в състав: Господинов, Дяков, Кавдански, Самокишев, Белошевич, Керчев, Николай Петров, Илиев, Коприваров, Енцо Малинди, Зоран Златковски (второ полувреме: Сърджан Новкович, Галин Иванов, Орлинов, Саша Симонович, Радослав Анев, Владимир Иванов)

Двама от играчите на Славия се прибират в София с травми, като това са играещият помощник-треньор Йордан Петков и Богомил Дяков - и двамата защитници. Освен това, още на третия ден от лагера в Анталия вратарят Емил Петров скъса ахилесово сухожилие и ще отсъсва дълго от терена след претърпяна операция. "Белите" се прибират утре преди обяд с редовен полет от Истанбул.