Отборът на Славия замина малко преди обяд за Бургас с група от двайсет футболисти за утрешното гостуване на белите срещу Черноморец. Двубоят е от 21 часа на стадион Лазур.

Старши треньорът на тима Емил Велев включи за пръв път в разширения списък централния защитник Рафаел Барбоса. Бразилецът е част от тима на белите вече повече от месец, но до този момент не попадаше в групата за мачовете на тима поради липса на жълта карта.

Миналата седмица документът на кариоката пристигна и той бе картотекиран в БФС, но въпреки това не можа да дебютира срещу ЦСКА. Барбоса изгледа победата на своите съотборници от трибуните в компанията на своята бразилска половинка.

Освен бразилеца, в групата се завърнаха Николай Дюлгеров и Антонио Павлов. Заради травми двубоят с Черноморец пропускат Богомил Дяков и Радослав Василев.

Групата на Славия: Стефано Кунчев, Емил Петров, Рафаел Барбоса, Виктор Генев, Виктор Дениран, Йордан Петков, Атанас Дреновички, Радослав Димитров, Том Маншаров, Галин Иванов, Николай Дюлгеров, Антонио Павлов, Даниел Пеев, Стефан Киков, Спас Георгиев, Илия Илиев, Иван Цачев, Николай Божов, Георги Хирстов, Тодор Колев.