Група от 18 футболисти определи старши треньорът на Славия Велислав Вуцов за утрешното гостуване на тима в Сливен. От разширеният състав отпадна крилото Петър Димитров заради болки в кръста. На мястото на Димитров в групата попадна младият Иван Здравков, който е вътрешен халф, но се справя добре и на позицията на Петър Димитров. И този мач пропускат трайно контузените Франсиско Алберони, Роберт Петров и Ради Рангелов.

Мачът е утре от 15 часа на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен кат се очертава да е с по различен заряд за белите. Заради случая с Илия Илиев, който все още няма права да играе за „белите” заради претенции именно на президента на утрешния съперник Йордан Лечков, футболистите на Славия ще бъдат двойно мотивирани да вземат победата.

Групата на Славия:

Райс Мболи, Емил Петров, Богомил Дяков, Кирил Огнянов, Йордан Петков, Борислав Георгиев, Александър Томаш, Стив Ренет, Николай Петров, Даниел Пеев, Иван Здравков, Яшар, Тодор Колев, Галин Иванов, Николай Дюлгеров, Атанас Дреновички, Жуниньо и Павле Попара.