Двете звезди на Славия Жереми Манзоро и Карлос Фонсека ще имат нови клубове след края на празниците в Русия. Това обяви агентът, който движи сделките там, Мирчо Димитров пред изданието "Советский Спорт". 

Той разкри, че в момента просто няма как да има каквито и да било преговори, защото всички в Русия са в почивка. Там започнаха приготовленията за посрещането на Нова година, а местната Коледа е на 7 януари. 

В последните дни се появиха спекулации, че последният в класирането на Висшата лига на страната Мордовия Саранск ще се подсили и с двамата. Но Димитров отрече тези слухове, като разкри, че все пак има оферти от елитни клубове от страната. 

"Питате ме за Мордовия и аз ви казвам, че слуховете за трансфер на Манзоро и Фонсека там са само слухове. Аз съм ги предложил на тимове от елита, но сега просто няма как да има трансфер, защото всички са във ваканция по Коледа."

"Ще подновим разговорите след празниците и в първите дни на януари ще имаме повече яснота. Все още никой не е канен никъде и няма нищо конкретно", сподели Димитров пред изданието. 

Манзоро беше близо до трансфер още през лятото, но в последния момент всичко се разсъхна. Фонсека пък изкара под наем в Казахстан есенния дял на шампионата, но сега се очаква да бъде продаден и да се вземат добри пари от него.