Най-малкият син на мадам Сокена Ба – Такир Бенжелюн е на проби в Славия, пише в-к Труд. Мениджърката доведе 21-годишния атакуващ футболист в лагера на „белите“ в Анталия. Така и третият от братята Бенжелюн има шанс да заиграе в България.

Юнес Бенжелюн е в Локомотив Пловдив, където беше и Самир. И двамата са дефанзивни играчи за разлика от Такир.

Локо Пд е на лагер в Анталия и Юнес пристигна вечерта в хотел „Мелас Лара“ да се види с майка си и брат си Тамир. Мениджърката Сокена Ба ще има и друга работа в турския курорт. Казахстански отбор има интерес към Ясин Мохамед. Френският играч, чиито интереси защитава мадам Ба, е на проби в Славия.

Тарик Бенжелюн вече тренира с „белите“, а в понеделник ще играе в контролата срещу румънския Астра. 21-годишният нападател дойде от кипърския Еносис (Паралимни), където има 27 мача и е бил съотборник с Георги Петков.

След сутрешното занимание в събота славистите получиха половин ден почивка. Отборът направи екскурзия из забележителностите на Анталия. Гид бе Тамер Мерджан – бивш футболист от младежките формации на Черно море, който помага на „белите“ по време на лагера в Лара.