Славия победи с 2:0 у дома Видима-Раковски в контролна среща, играна при доста високи температури на стадиона в Овча Купел, което наложи играта да бъде спирана на два пъти за пиене на вода.

Белите бяха по-добри в спаринга и стигнаха до успеха с по едно попадение във всяко от двете полувремена, като освен това нацелиха и две греди.

СЪСТАВИТЕ И РАЗВИТИЕТО НА МАЧА МИНУТА ПО МИНУТА ТУК!

Тимът на Мартин Кушев откри резултата в 21-ата минута, когато след изпълнение на ъглов удар Петър Альошев игра с глава, топката се удари в страничната греда, излъга вратаря и попадна в краката на Мартин Тошев, който отблизо я вкара за 1:0.

В 42-ата дошлият на проби Уго Лопес стреля от границата наказателното поле и ударът му разтресе напречната греда.

На почивката Кушев смени целия си състав, като в игра влязоха други двама играчи, каращи пробен период - Арпас Вас и Стефан Дасе, както и юношата на Левски, централният защитник, Симеон Иванов-Матераци.

Славия започна по-добре втората част и в 60-ата минута Живко Желев засече центриране от ъглов удар с глава и уцели напречната греда.

Горещините си казаха думата и с течение на времето нивото на играта падна, а белите вкараха второто си попадение три минути преди края на срещата. В 87-ата Жуниньо подаде в наказателното поле към непокрития Арпас Вас и намиращият се на проби футболист от вратарското поле необезпокояван фиксира крайното 2:0.

СЪСТАВИТЕ И РАЗВИТИЕТО НА МАЧА МИНУТА ПО МИНУТА ТУК!