Славия победи Марек с 6:2 в контролна среща между двата отбора, играна на изкуствения терен на стадион „Славия” пред близо 300 зрители.

Още от самото началото на мача „белите” обсадиха вратата на дупничани и първият гол падна в 32-та минута, когато Жуниньо стреля под плонжа на Белчев за 1:0. 7 минути по-късно новото попълнение Петър Димитров със силен удар вкара за 2:0.

В 42-та минута Марек стигна до го чрез Данаилов, който реализира дузпа, отсъдена за нарушение на Дреновички в наказателното поле.

Още в ответната атака пък Иван Иванов реализира трети гол за своя отбор и при резултат 3:1 завърши първото полувреме.

През втората част за Славия в игра влезе абсолютно нова единайсеторка, която също се справи добре. В 51-та минута добър пробив на Райс отдясно доведе до пас към Рангелов, който от границата на наказателното поле вкара четвърти гол за „белите”.

Малко по-късно Даниел Пеев пропусна да вкара от дузпа, след като прехвърли вратата на Марек. Той се реваншира в 59-та минута, когато подаде към Рангелов и той реализира втория си гол в мача.

В 77-та минута Марек стигна до втори гол. Караканов центрира добре и намери Кралев, който стреля с глава във вратата на Емил Петров.

Крайният резултат бе оформен в самия край на мача, когато Соколов си отбеляза автогол за 6:2.