Отборът на Славия на този етап ще продължи първия си подготвителен лагер във Варна. Това заяви в интервю за Гонг старши треньорът Велислав Вуцов.

Белите са на лагер в морската ни столица от седмица, но метеорологичните условия в последните дни пообъркват програмата на отбора. Въпреки това на този етап треньорското ръководство предпочита да работи ден за ден и да се съобразява с времето отколкото да предприеме обратно пътуване към София, което според Вуцов тотално ще разбие подготовката:

„Засега ще работим ден за ден и ще изчакваме.Надявам се времето да се подобри. Ако това не стане може да се приберем в София, но това ще е най-рано в неделя.

По програма белите трябваше да играят две контроли срещу Шабла и Добруджа. Хората от Шабла правят всичко възможно да си преведат терена в нормален вид за игра.

„Ако се наложи да се връщаме, ще останем на нашата база на Славия до заминаването ни за Анталия. На този етап оставаме. Не съм Любка Кумчева, за да кажа какво ще стане”, каза още Вили Вуцов.

Въпреки снежните проблеми, футболистите на белите показват доста добри резултати след справката от индивидуалните часовници на играчите.