Последна тренировка за годината направиха днес футболистите на Славия и след нея бяха разпуснати във ваканция до 11-и януари, когато е насрочена първата тренировка на 2010-а година.

Преди това пък отборът беше разделен на четири състава и си спретна минитурнир в баскетболната зала. На излизане от съблекалнята пък всеки от играчите получи програма за индивидуална работа през ваканцията, информира БТА.

Само двама от чужденците останаха до последно на Овча купел - това са испанецът Дидак Гонсалес и македонският ляв бек Роберт Петров, а останалите си заминаха в неделя и вчера.

Полузащитникът на Пирин Благоевград Даниел Пеев все още не е станал официално играч на Славия, тъй като преговорите продължават. Президентът на белия клуб Венцислав Стефанов ще проведе финални разговори утре и в четвъртък, когато се надява всичко да приключи успешно. Славия е готова да преотстъпи на Пирин като част от сделката защитниците Стоян Георгиев и Виктор Дениран, който в момента играе под наем в Спортист Своге.

Вратарят Йордан Господинов пък се върна от Израел, където изкара двуседмични проби в Апоел (Рамат Ган). Израелците ще дадат отговор дали ангажират вратаря на Славия след Нова година.