Отборът на Левски може да се раздели с централния защитник Димитър Везалов. Източници на Гонг твърдят, че играчът попада в плановете на Славия. От Герена са склонни да се разделят с него, тъй като е малко вероятно отново да пробие в титулярния състав.

Кариерата на Везалов в Левски се разви динамично. Илиан Илиев го привлече от Берое и първитe впечатления бяха добри. Последва контузия, която го извади от терена за няколко месеца. Везалов трудно намираше път към титулярния състав, за да се стигне до кулминационния момент в края на миналия шампионат, когато играчът си вкара нелеп автогол срещу Славия, лишил Левски от титлата.

През последните месеци Митко Везалов се възстановяваше от операция на коляното и на практика тренираше индивидуално. Очевидно е, че не попада в плановете на Тони Здравков и се очаква раздялата да бъде безпроблемна.

„Сините” търсят усилено нов централен защитник и ляв бек след напускането на Пинто. По непотвърдена информация, от Левски са отправили оферта за ляв краен бранител и се очаква развитие по въпроса.