Славия победи Черно море с 3:2 в много оспорван и изнервен мач от дублиращата групата, който се игра на помощния терен на стадиона в Овча Купел.

Дубълът на белите бе ръководен в този двубой от старши треньора на първия тим на белите Велислав Вуцов, който бе заложил на повече футболисти от мъжкия тим, докато в състава на моряците фигурираха само юноши.

Още в 25-ата минута, заради слабо представяне, Вуцов реши да смени поляка Томаш Зайдак, като на негово място влезе младият Михайлов.

В 34-ата минута Симеон Мечев направи безумно нарушение в наказателното поле на Славия и направи дузпа, която бе реализирана от Паскалев. Така завърши и първото полувреме, като на почивката се появи и президентът на белите Венцислав Стефанов.

Пет минути след подновяването на играта се получи разбъркване в пеналта на гостите, от което се възползва централният бранител на домакините Стоян Георгиев и изравни резултата.

Малко след това белите защитници не успяха да се ориентират и оставиха Румен Николов отново да изведе варненците напред за 2:1.

В средата на второто полувреме в игра след близо два месеца и половина се появи и Александър Младенов. След неговата поява нападението на Славия живна и заслужено се стигна до втори гол във вратата на Черно море. След добро центриране на Мечев отдясно, Дубала успя да изравни.

В заключителните минути на срещата реферът отсъди малко спорна дузпа за игра с ръка на защитник на моряците в наказателното поле. Зад топката застана Младенов, който реализира за крайното 3:2.

Футболистите на Черно море завършиха с девет човека, тъй като с червени картони бяха изгонени Ангел Георгиев и Дилян Георгиев.

В последните минути на срещата, след грубо единоборство Венци Стефанов влезе на терена, като с нормален тон обясни на съдията, че това не е корида.