Славия победи като домакин Берое с 3:1 в първата среща от последния 15-и есенен кръг на А група. И трите гола за победителите бяха вкарани от резервни играчи на белите.

След спокойно първо полувреме, втората част започна вихрено и гостите от Стара Загора поведоха в резултата само три минути след почивката.

След хубаво центриране на Дончо Атанасов отляво Петър Димитров надскочи Йордан Петков и с точен удар с глава даде преднина на тима на Илиан Илиев.

Треньорът на домакините Велислав Вуцов реагира мигновено и замени Александър Младенов с Дубала. С първото си докосване до топката бразилецът успя да изравни на 1:1 в 52-ата минута, след като през центъра нахлу в наказателното поле на Берое.

Точно час след началото на срещата Славия направи пълен обрат. След центриране от фаул отляво, топката достига до Петков, след като отбраната на заралиите и вратарят Боян Пейков не се ориентираха добре. Белият капитан, който влезе като резерва в 16-ата минута на извадилия рамо Борислав Георгиев-Бобъра, не сгреши от чистата позиция и отбеляза с глава.

В 62-ата Галин Иванов бе изведен сам срещу Пейков, но не си поведе добре, вратарят на гостите излезе и майсторски спаси. Белите все пак вкараха трети гол и решиха всичко в 74-ата. Иванов центрира отляво, Дубала бе оставен непокрит и с глава се разписа за втори път в мача.

С трите точки Славия се изкачи на шесто място в класирането с 24 точки и ще зимува пред Берое, който преди изиграването на останалите срещи от кръга е осми с 23 точки.