Отборът на Славия няма да играе контрола в паузата на първенството заради големия брой контузени в състава на Велислав Вуцов.

От началото на сезона в лагера на „белите” има постоянен проблем с контузии, като за момента в лазарета са трайно контузените Александър Младенов, капитанът Йордан Петков, французина Ренет и Николай Петров. Тази сутрин халфът Асен Николов мина на ядрено-магнитен резонанс, който е показал разкъсани влакна на коляното, което ще го извади от игра за следващите две седмици.

Наставникът на „белите” Велислав Вуцов се надява до мача с Литекс от 9-ия кръг на шампионата да може да разчита поне на някой от контузените си състезатели. С най-големи шансове е Николай Петров, който до този момент се възстановяваше от мозъчно сътресение. Централният бранител Стив Ренет в момента е във Франция, където мина на обстойни прегледи заради мускулен проблем в бедрото. До четвъртък се очаква французина да се прибере в България и да каже, дали ще може да играе в следващия мач на тима срещу Литекс в Ловеч.