Четирима футболисти на Славия няма да вземат участие в първата контрола на Славия срещу руския Терек Грозни, която е днес от 17 часа в турския курорт Белек.

Старши треньорът на тима Велислав Вуцов остави извън състава двамата французи Райс Мболи и Стив Ренет, които са болни и пропуснаха вчерашния тренировъчен ден, както и Даниел Пеев и Тодор Колев. Пеев е със счупена скула, докато Колев започна от вчера тренировки наравно със съотборниците си.

Все пак има малка вероятност Колев да вземе участие в последните десетина минути на този мач, но треньорското ръководство на „белите” ще решава в последния момент, тъй като се опасява от по-груби влизания във все още невъзстановения напълно състезател на Славия от страна на футболистите на Терек.

Руският централен защитник Павел Мочалин със сигурност ще вземе участие в контролата. Защитникът е юноша на Зенит и със задоволство прие факта, че ще играе срещу руски тим.

Днес „белите” имаха разходка, след което бе направен разбор преди мача. Отборът потегля от своята база в Оара в 14.45 часа за базата на руския тим в Белек.