Капитанът на Берое Слави Жеков отсъства от официалните мачове вече 10 месеца и липсата му е повече от явна. След като започна и игра 60 минути срещу Етър Жеков бе любезен да говори пред микрофона на Beroe Online. Той сподели, че се чувства готов да помогне дори да е за едно полувреме. Жеков обясни, че паузата в първенстовото идва навреме, за да отработи отбора някои неща, където има проблеми и да е готов за мача с Видима. Според капитана този мач, както и всеки друг не е лек.

"Добре се чувствам и се надявам постепенно да влизам във форма, защото си личи, че съм отсъствал. Важното е че нямам проблеми с крака. Физически си личи, че имам още да наваксвам, но мисля, че съм готов вече да помогна на отбора", каза капитанът на Берое пред BeroeOnline.

"Според мен няма леки мачове. Гледал съм отбора на Видима. Опитват се да играят футбол, което е добре. Надявам се да не се затворят. Да играят футбол, ние да наложим нашата игра с натиск и преса", обясни Жеков.

На въпрос дали е готов за титуляр той отвърна: "Треньорът ще реши. Аз тренирам наравно с момчетата и смятам, че съм готов да помогна дори и за едно полувреме."

"Ще бъде от полза паузата, за да поработим за някои неща, които имаме да усъвършенстваме и да може в мача да ги приложим", завърши Жеков.