Славия и Локомотив София не успяха да се победят и завършиха 0:0 в мача от 11-ия кръг в А група. И двата отбора имаха голямо желание за победа, показаха приятен за окото футбол, но пред малкото публика на стадиона в кв. „Овча Купел” успяха да поделят само точката.

Двубоят бе белязан от редица съдийски пропуски на бригадата, водена от главния рефер Антон Генов. На два-три пъти страничните арбитри сбъркаха и свиреха несъщестуващи засади в ущърб и на домакините и на гостите. Антон Генов пък спести чист втори жълт и съответно червен картон на Мартин Кавдански през втората част.

С много добри изяви се отличи стражът на „белите” Райс Мболи, който бе с основна заслуга за постигната точка за отбора на Велислав Вуцов.

През първото полувреме, Славия държеше повече топката, а играчите на Драгомир Окука разчитаха на контри в лицето на бързите Мартин Камбуров и Зоран Балдовалиев. Двамата имаха няколко възможности да открият резултата, но отличните изяви на Мболи им попречиха.

През втората част картината на терена се промени и „железничарите” оказаха натиск върху своя противник. Въпреки това, локомотивци не успяха да се възползват от него и не съумяха да вкарат.

В края на мача пък, Александър Младенов бе повален от Георги Марков в наказателно поле, като останаха силни съмнения за дузпа в полза на домакините. Антон Генов обаче остана безмълвен. В крайна сметка, двубоят завърши при резултат 0:0.

След хикса, Славия зае 9-то място с актив от 15 точки. Локомотив София пък е на 4-та позиция с 21 точки.

Развоя на срещата по минути можете да видите - ТУК.