„Жребият можеше да е значително по-тежък, но имаше и по-леки съперници”, каза изпълнителният директор на „сините” Наско Сираков.

Шефът на шампионите е сигурен, че Левски ще играе срещу Тампере: „Нямам някакви футболни впечатления от този отбор. Знам, че постига добри резултати във финландското първенство.”

Левски ще изпрати скаута Саид Ибраимов да наблюдава двете срещи между Тампере и Мурата.

„Влизаме в ролята на фаворит преди тези два мача и аз съм убеден, че ще изпълним задачата, да преодолеем втория предварителен кръг на Шампионската лига. При всички положения, щеше да е по-добре да играем в отбор, чието първенство не се провежда. Но и ние ще срещнем добри отбори по време на подготовката”, коментира Сираков.

„Ново попълнение в Левски може да се появи по всяко време. Стига да сме убедени, че ще ни свършат работа, както виждате, имаме и двама на проби”, сподели легендарният голмайстор относно селекцията на Левски.

Сираков допълни, че положението около Станислав Ангелов не го вълнува. С тази задача в клуба са се нагърбили Батков и Баждеков.

Наско Сираков е категоричен, че домакинството срещу победителя от двойката Тампере - Мурата, ще се играе на стадион „Георги Аспарухов”.