Изпълнителният директор по спортно техническите въпроси в Левски Наско Сираков заяви, че не е забелязал негативно отношение от страна на Тодор Батков към него.

„Миналия петък имахме доста дълга среща с господин Батков и обсъдихме изключително много неща. Вчера също бяхме заедно за час и половина. Не съм забелязал някакво негативно отношение от него към мен, а от моя страна това е немислимо, защото той ми е шеф. Всичко друго е абсолютни спекулации”, сподели шефът на „сините”.

„Голяма част от хората в българския футбол нямат желание да оправят терените. Изпълкомът явно не иска да удари по масата, за да вземе решение по проблема с лицензирането”, добави изпълнителният директор по спортно техническите въпроси в Левски.

„Предпочитам да съм трън в очите на някой хора, отколкото да си тръгна от БФС. Не трябва да правим генерални изводи, защото първенството е в ранен етап. Ако успеем да се сдобием с подписа на тримата бразилци, аз смятам, че след нова година Левски ще изглежда по един съвсем различен и много по атрактивен начин, отколкото сега”, завърши Наско Сираков.