Велизар Димитров и Еуген Трика няма да играят в Левски през следващата година, заяви изпълнителният директор на шампионите Наско Сираков. „Некоректно е да се говори за трансфер на Велизар Димитров в Левски, защото той има договор с ЦСКА. Само мога да кажа, че Велизар е футболистът на ЦСКА, който най-много ми харесва. Той може да играе във всеки един отбор на високо ниво. Убеден съм, че ще играе в България само в състава на ЦСКА”, категоричен бе Наско Сираков.

Шефът на Левски не спести комплименти и за изгонения от „червените” Еуген Трика, но уточни, че на неговата позиция Левски притежава отлични играчи. „ На този етап Трика не представлява интерес за нас”, отсече легендарният голмайстор.

Сираков не пожела да говори относно евентуалното привличане на футболисти от състава на Локомотив Пловдив. Силната фигура на „Герена” каза, че дори да има интерес към футболисти на „смърфовете”, няма да го афишира, докато няма нещо конкретно.

Сираков потвърди, че Левски търси нападател и защитник. „Сините” шефове не биха се отказали и от купуването на класен играч състезаващ се на друга позиция. „ Разговаряме с различни футболисти, но не очаквайте да ви кажа имена, след като няма нищо сигурно”, каза Наско Сираков.