Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви след загубата от Локомотив Сф с 0:1, че сините се нуждаят от поне 4 или 5 нови играчи, които да подсилят тима за следващия сезон. Шефът на клуба поясни, че следващата седмица предстои среща със собственика Тодор Батков, на която да се обсъди трансферната политика.

„Всичко това ще се преболедува със закупуването на нови футболисти. Трябват ни минимум 4 или 5 и то добри играчи. Тази седмица ще има среща със собственика, за да обсъдим трансферната политика. Грандиозни суми няма да се дават, но наистина трябва да се вземат играчи”, заяви шефът на сините.

„Разбира се, че загубата не е логична, но футболът затова е толкова интересен спорт. А най-алогичното нещо бе да загубим този мач. Не играхме нищо, но изпуснахме и невъзможното”, каза след края на двубоя Наско Сираков.

„Играчите се санкционират сами себе си достатъчно. При всички положения в последните десетина дни мотивацията падна, но също така, играейки на Герена, трябва да уважаваш хората, които идват тук да те гледат.”

„Когато ми предстои мач с ЦСКА не мога да бъда притеснен. В един мач има три възможности, аз се надявам футболистите да играят така, че да спечелим този мач. Дано да вдигнем настроението на нашите фенове. Но с оглед на контузените и тези, които няма да вземат участие, няма да ни лесно”, добави Наско Сираков.