Мачът между Левски и Берое принадлежи към графата „безсмислени”, това заяви изпълнителният директор на „сините” Наско Сираков. Шампионите на България победиха с 1:0 „заралии” в мач от втория кръг на А футболна група.

„И днес пропуснахме достатъчно положения. Иначе втори мач поред нашите противници нямат положения пред вратата ни. Берое не ни затрудни в защитен план по никакъв начин”, заяви босът на Левски.

„Не е приятно да се играе пред празни трибуни. Започваме да се готвим за мача с Литекс. Проблемът пред нашите футболисти е психологически, нямаме нужда от нови играчи. Имаме проблем с представянето на офанзивните ни играчи”, смята Сираков.

„Бих казал, че този мач трябва да го отнесем в графата „безсмислени”. Берое играе с 11 футболисти на 20 метра от тяхната врата. За какъв футбол да говорим? Единият отбор се опитва да гради, а другият само да руши. Мачът с Литекс със сигурност ще бъде по-интересен. Нека победи, който е по-добър. Ние отиваме да вземем трите точки в Ловеч. Слаби, силни, оттук нататък цел номер едно за нас са трите точки във всеки двубой. При всеки не треперим от предстоящото гостуване”, заяви силният човек на „Герена”.

Според Сираков съдията Станислав Ставров се е справил отлично. „Единствената грешка беше, че не отсъди класическа грешка срещу Джайеоба. Като знам какви типове са свирели тук, той се справи направо блестящи в мача”, заяви изпълнителният директор на Левски.