Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви преди днешното занимание на „сините”, че доскорошните асове на клуба Топузаков, Йовов и Телкийски сами са избрали да играят в чужбина.

„Клубът безспорно направи компромиси за техните трансфери. Мисля, че и за тях е добре да играят в чужбина. Оставаме си приятели с всеки един от тях. Преди малко се чухме по телефона”, отбеляза Наско Сираков.

Един от ръководителите в Левски каза, че клубът е привлякъл млади и качествени футболисти, с които ще гради нов силен тим.

„Минаваме по отъпкана пътека от преди три години. Не съм на мнение, че след продажбата на Домовчийски в Блекбърн ще се оголи позицията централен нападател. Освен Жеан Карлос съм на мнение, че разполагаме с млади и класни нападатели. Бразилците са много силни футболисти и рано или късно ще го покажат”, продължи изпълнителният директор на шампионите.

Наско Сираков допълни, че няма намерение да прави гръмки изказвания относно стопяването на преднината, която ЦСКА натрупа през първия дял на шампионата в България.

Босът на „сините” каза още, че при добри предложения за футболисти на тима, ръководството няма да спира никой. Към този момент обаче в клуба нямат намерение да се разделят с никой.

„При добри оферти ние няма да спираме никой от нашите играчи. На този етап обаче нямаме намерение да се разделяме с никой. Смятам, че Левски притежава отлични футболисти”, каза още Сираков.