Изпълнителният директор по спортно-техническите въпроси в оставка Наско Сираков заяви, че щом собственикът Тодор Батков иска, той ще си тръгне без скандал.

„Снощи към 21 часа ми се обади собственикът на клуба и ме помоли целият спортно-технически щаб да подаде оставка. Аз имам морален ангажимент към него. Още преди четири години, когато ме помоли да се върна в Левски му казах, че не искам, когато ни се разделят пътищата да излизам със скандал от любимия ми клуб. Стискаме си ръцете и се разделяме като приятели”, обяви спортно-техническият директор на „сините”.

„Щом той преценява, че не го задоволява работата ми аз съм длъжен да се съобразя с това и затова днес веднага си връчих оставката в клуба. Доколкото знам веднага след това той е звъннал на Мъри Стоилов и е поискал и неговата оставка и на неговите помощници”, добави Наско.

„Нямам представа какво ще стане в сряда. Аз имам едно място, където мога да работя футбол в България и това е Левски, но щом собственикът е решил, че не съм нужен просто няма да работя. През тези четири години съм направил всичко възможно да поставя Левски на една съвсем различна и здрава основна от другите клубове в България”, коментира изпълнителният директор на шампионите.

„Убеден съм, че Левски като футболен потенциал и материал има изключителни футболисти. Не очаквам никакъв срив в отбора. За мен не съществува алтернатива като националния отбор. Не смятам, че в този момент това е правилната позиция. Аз по принцип не обичам да обсъждам хипотетични въпроси. Всеки отбор има силни и слаби сезони”, сподели спортно-техническият директор в оставка.

„Няма такъв, който да е само на върха. Аз искам да благодаря на нашите фенове за изключителната подкрепа, която оказаха на цялото спортно-техническо ръководство. Аз мисля, че с нашата работа успяхме да им доставим тази радост, за която бяхме дошли в Левски”, завърши Наско Сираков.