Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков тренира със „сините” в Правец. Той обаче има да върши и административна работа. Като да разгледа договорите на играчите, след случая „ Станислав Ангелов”. Ето какво сподели Сираков за Gong.bg:

„Повечето договори ги знам. Няма какво да ги гледам. Ще има играчи, на които ще предложим подновяване и удължаване на договорите им. Утре чакам Баждеков да ми донесе срока на договорите на всички играчи. До завършването на лагера в Австрия се надявам да приключим този въпрос”.

По темата за националите, Сираков е уверен, че всички в неделя ще бъдат в Правец. „Няма опасност, след Станислав Ангелов и друг национал да не дойде в Правец. Надявам се. Човек никога не може да бъде сто процента сигурен. Мисля, че няма да имаме проблем. Всички национали, които да пуснати в почивка, в неделя вечер трябва да са в Правец”.

Има ли оферти за играчи на Левски? Сираков не е виждал такива: „ Ако има такива, явно те не стигат до мен.Стигат до някое мениджърско бюро и залежават там. Петков със сигурност следващите 6 месеца ще играе в Левски. Всичко друго е спекулация и лъжа”.